Termeni si conditii pentru programul de afiliere Fotky Foto

1. Termeni si conditii pentru utilizare-a programului de afiliere fotobanca FotkyFoto

a) Agreeing to these terms and conditions the photobank user (referred as a 'partner') agrees to all the terms of the partnership program of photobank Fotky&Foto, and bythis he concludes cooperation agreement with the operator, which is

Golden Empressa s.r.o.
Bulharská 996/20
Vršovice, Praha 10, 101 00
ICO: 08199817
Comapnia este inregistrata la Tribunalul municipal in Praga cu nr de dosar: C 314667
(denumit în continuare 'operator')

b) Datele personale adaugate in momentul inregistrarii la programul de afiliere sunt prelucrate de catre operator in conformitate cu legea nr. 101/2000 Sb.

c) Partenerul declara,datele persoanale furnizate la inregistrare si adresa, are capacitate juridică deplină.

d) Partnerul care s-e inregistreaza in programul de afiliere, nu devine reprezentant al operatorului, doar promoveaza si o recomanda.

e) Partnerul adauga pe propriul site reclame (bannery, ikonky, produktové boxy, textové odkazy, ...) furnizate de catre operator sau reclame personale acceptate de catre operator in scopuri pozitive de promovare a fotobanca FotkyFoto.

f) Operatorul se angajează să creeze un cont de parteneri la fotobanca FotkyFoto la care se va adauga comisioane sub forma de credit viz pagina. II. Termeni si conditii.

g) Partnerul declara, ca situ-rile inregistrate in programul de afiliere sau locul unde sunt plasate reclamele FotkyFoto sunt personale, sau are consimtamantul pentru utilizarea si plasarea de reclame in continutul lor.

2. Provizii si valoarea lor

a) Program de afiliere oferă tuturor partenerilor fotobanca FotkyFoto posibilitatea de a dobândi, comisioane pentru promovarea fotobanca FotkyFoto.

b) Dreptul la comision directe din vanzare ,partenerul primeste in momentul in care prin site-ul sau link-ul inregistrat cu un cod partenerul mediază la fotobanca FotkyFoto client si acesta face prima achizitionare care urmeaza platita . Dreptul la comision are partenerul pentru fiecare achiziţie suplimentară de catre acest client timp de 3 luni de la înregistrarea acesteia în fotobanca FotkyFoto.

c) Provizia pentru klik apartine partenerului doar in cazul in care are pe cont-ul sau aceste provizii la dispozitie. In acest caz s-e ofera partenerului provizii pentru fiecare un klik in luna (prin klik intelegem, aducerea unui vizitator prin intermediul site-ului inregistrat de catre partener ).Proviziile cu privire la klik-uri sunt legate de valoarea vânzărilor. Acest lucru înseamnă, Comisia poate fi o sumă maximă din vânzări pentru luna respectivă. Klik se adauga in fiecare luna , fiecare luna separat.

d) Commissions from the purchase of photographs of Your related photographer. As a reward for relating of photographer, we will pay You commissions from the purchase of his photographs for up to one year after his registration. The amount of commissions is paid from commissions paid to the photographer in the last month.

e) Operatorul îşi rezervă dreptul de a modifica ratele de comision fără preaviz. Noile comisioane vor fi afisate partenerului prin intermadiul paginii web fotobanca www.fotky-foto.cz la secţiune a programul de afiliere si acesti Termeni si Conditii.

e) Valoarea acestui comision este:

Atragerea de noi vizitatori unici pe lună4 € cents / click
Comisioane directe din prima achizitie a clientului adus12% from the purchase directly from the basket
8% from the credit purchase
Comisiane ulterioare a oricărei achiziţii suplimentare pentru 12 luni3%
Revenue from partners photographer rewards up to 10%
Commission paYout:

f) The commission will be transferred to partner either with an additional 5% bonus to his account on photobank Fotky&Foto or to the form of credit which may be used for any purchase of products and services of photobank Fotky&Foto. At any time this transferred credit cannot be paid out. Commissions can also be paid via bank transfer or PayPal.

g) The minimum amount for paYout of commission is € 20, -. The total actual sum of commission can be displayed after logging in a partner's account. Overview of the commissions is available in a partnership program in statistics, where is also the possibility to apply for money transfer and paYout. The Provider transfers the sum to the partner's account. When applying for paYout, partner has to fill in his bank account number. If the partner is an entrepreneur then he is obliged to issue invoice to the commission before paYout. Commissions can be paid on PayPal account.

h) Payment of commissions via PayPal is free- we recommend this. To paYout commission partner must enter all the information needed for this transfer. In case of international bank transfer (for the states in which Fotky & pictures have Your bank account) fees for this transfer will be charged to the recipient.

i) Pentru neplatire sau intreruperea comenzii de catre client, comisionul nu va fi platit. In cazul in care a fost platita, partenerul este obligat sa returneze comisionul operatorului.

3. Drepturile şi obligaţiile partenerului

a) Partenerul se angajează să opereze un site web, unde vor fi plasate reclamele operatorului paginii web in conformitate cu legislaţia aplicabilă şi standardele sociale relevante. Partenerul declara, ca este autorizat de catre persoana, care este autorizat să opereze un site web, cazul în care publicitatea este plasata pe site-ul operatorului şi deţine toate permisele sau licenţele necesare cu privire la conţinutul şi formatul acestui site. Partenerul este singurul raspunzator de continutul si link-ul de pe site-ul lui.

b) Reclama grafica oferita este protejata prin dreptul de autor şi pot fi utilizate numai în formă nemodificată, şi numai pentru a promova site-ul Web operatorului. Partenerul nu poate utiliza alta grafica a operatorului decat acea , care este destinata partenerului in contul programul de afiliere de catre operator sau care este aprobata de catre operatoru.

c) Partenerul este de acord cu arhivarea datelor personale, care vor fi folosite numai in legatura cu modul de functionare a parteneriatului şi este de acord să primească servicii comerciale oferite de operator.

d) Partenerul nu are dreptul de a folosi programul de afiliere pentru a se inregistra pe el personal sau firma acestuia , sau in cazul in care firma este interesata de proprietate. Un astfel de comportament ar constitui o încălcare a normelor interne şi pot fi urmate de punctul IV punctul f din aceşti termeni şi condiţii.

e) Este interzisă trimiterea de reclame inselatoare (spam) prin intermediul grupurilor de discuţii, mesaje e-mail, SMS, fax, posta sau orice alte mijloace de comunicatie. Partenerul se angajeaza ca, pagina web nu contine nici un material sau link care , este ilegal, incalca drepturile de autor, drepturilor asupra mărcii şi brevete, denumiri comerciale şi a drepturilor conexe. Partenerul este obligat de a nu face ceva ce ar putea strica reputatia operatorului.

f) Partenerul este responsabil pentru toate daunele cauzate de astfel de activităţi.

g) Partenerul se angajeaza, ca nu va beneficia de nici o metoda su site conceput pentru obtinerea de comisioane prin klik-uri, sau alte practici neloiale pentru a obţine klik-uri. Astfel de practici pot duce la anularea contului fără restituirea nici unui comision.

h) Pokud se provozovatel dozví o protiprávním či podvodném jednání partnera, dovoluje partner provozovateli vydání všech jeho uvedených osobních údajů příslušným vyšetřovacím orgánům.

4. Durata, sfârşit de cooperare

a) Aceasta cooperare se face pe termen nelimitat.

b) Operatorul programului de afiliere rezerva dreptul de a monitoriza continutul si plasarea Banner-ului si link-ului pe pagina partenerului si intreruperea cooperari in caz de încălcare a oricarei secţiune a acestor reguli şi condiţii.

c) Aceasta intelegere conţine toate acordurile de părţi cu privire la continutul contractului. Acordurile verbale nu au fost incheiate. Modificări sau completări la prezentul acord trebuie să fie eficiente numai dacă sunt acceptate în scris.

d) Icetarea prezentului acord intre partener si operator poate fi intrerupt oricand fara motivare.

e) In cazul descoperirii unor fraude din partea partenerului ,Fotobanca rezerva dreptul de a intrerupe imediat cooperarea cu astfel de parteneri si asta fără orice drepturi.

f) Operatorul rezerva dreptul de a elimina restituire partenerul, la care se constată o încălcare a acestor Termeni si Conditii, drepturile interne si etice ale operatorului. Evaluarea daca partenerul a incalcat normele apartine in exclusivitate operatorului. In cazul in care partenerul a incalcat termenii si conditile dreptul lui la programul de afiliere poate fi anulat fara plata unor comisioane, in totatliate sau o parte, prin decizia operatorului.

5. Alte acorduri

a) Operatorul are dreptul de a modifica fara notificare prealabila de a anula un program de afiliere sau chiar modifica termenii si conditiile actuale . Despre schimbare v-eti fi informat de catre operator pe site-ul www.fotky-foto.cz. Conditiile modificate sunt considerate acceptate de la data publicarii.

b) In cazul in care partenerul nu este de acord cu cele mai noi conditii, este obligat să o retragă prin trimiterea unui e-mail la operatorul fotobanka@fotky-foto.cz cu cererea de intrerupere a cooperarii. În cazul în care partenerul nu reuşeşte să facă acest lucru va fi considerata acceptare noilor conditii.

c) Operatorul este îndreptăţit în orice moment, suspenda sau limita reclamele afişate pe site-ul dvs. şi partenerul are dreptul de a modifica conţinutul şi formatul de anunţuri.

d) Operatorul nu este responsabil pentru prejudiciile cauzate de o deficienţă, erori sau disfuncţionalităţi ale sistemului on-line şi a reţelei de interne. Operatorul nu este responsabil pentru daunele cauzate de acţiunile sau inacţiunea unor terţe parti.

 
We are very sorry to bother you, but we must inform you that this site uses cookies. By using this site you consent with cookies usage. More info
Favorite (0)