Plata în siguranţă pe web cu cardul de credit

Portalul de plată on-line folosit de fotobanca Fotky&Foto este administrat de compania PayMUZO şi se numeşte GP webpay. Gateway permite plata in deplină siguranţă folosind un card bancar MasterCardţi VISA prin tranzacţii on-line.Plata on-line cu ajutorul cardului de credit este simplă şi sigură.

Avantaje de plată on-line GP webpay la bancafoto Fotografii Foto

  • Suport pentru toate cardurile MasterCard şi VISA (inclusiv Maestro şi VISA Electron)
  • Non-stop disponibilitatea serviciului şi monitorizare non-stop
  • Verificare imediată şi confirmarea de plată
  • Conformitatea cu cele mai stricte standarde de siguranţă (3-D Secure)
  • Certificatul societăţilor emitente de carduri
MasterCard SecureCode Verified by VISA

Informaţii despre cardul de credit nu oferă bancafoto Fotografii Foto, dar numai poarta de acces de plată şi emitentul cărţii de credit.

Cum funcţionează sistemul de plată?

Plata on-line cu ajutorul cardului de credit prin sistemul GP webpay este sigură. Informaţiile generale de plată la fotobanca Fotky&Foto sunt criptate cu ajutorul certificatului oficial şi trimise sistemului GP webpay. Sistemul GP webpay autentifică deţinătorul cardului folosind 3-D Secure la emitentul cărţii de credit. Dacă rezultatul de autentificare permite ca procesul să continue, GP webpay trimite o solicitare de a autoriza operaţiunile de plată. Dacă rezultatul de autentificare nu permite continuarea procesului, tranzacţia este încheiată. Cererea de autorizare este trimisă în reţeaua bancară la emitentul cardului bancar. Banca emitentă autorizează tranzacţia şi transmite rezultatul înapoi la sistemul GP webpay. Sistemul GP webpay trimite rezultatul înapoi la magazinul on-line bancafoto Fotografii Foto. Bancafoto această plată reuşită înregistrează şi vă adaugă creditul pentru cumpărarea fotografiilor, postere, imprimarea imaginilor, sau trimite fotografia comandată.

Ce înseamnă standarde de siguranţă 3-D Secure?

Asociaţiile internaţionale au introdus un standard numit 3-D Secure pentru identificarea unică a tuturor părţilor implicate în tranzacţii on-line. Astfel sa creat o legătură strânsă între banca emitentă şi deţinătorul cartelei şi pe de altă parte comerciale şi banca care achiziţionează este un beneficiu major de plată cu sistemul GP webpay. Sistemul de securitate GP webpay este îmbunătăţită prin utilizarea unei semnături digitale pentru toate datele transmise între poarta de acces şi de plată la magazinele on-line.

Mecanismul 3-D Secure foloseşte la autentificarea posesorului de card. Fiecare card intrat în portalulul de plată este controlat de către asociaţiile MasterCard sau VISA. Verifică dacă este necesară autentificarea titularului de card sau nu. În cazul în care este necesară autentificarea, posesorul este direcţionat către un sistem al băncii emitente, de a se identifica (parola, e-PIN, sau alte informaţii secrete partajate cu emitentul cardului). Rezultatul autentificării este transmis înapoi la poarta de acces de plată.

 
We are very sorry to bother you, but we must inform you that this site uses cookies. By using this site you consent with cookies usage. More info
Favorite (0)